Belfix: maak rechtstreeks afspraken aan betaalbare prijzen

Heb je dringend nood aan deskundige hulp binnen een bepaald vakgebied? Dan ben je bij Belfix aan het juiste adres! Dankzij Belfix kan je digitaal afspraken maken met diverse specialisten. Gaande van loodgieters, slotenmakers en ontstoppers tot zelfs tuiniers en insectenverdelgers: de website Belfix reikt je de oplossing aan voor elk probleem waarmee je te kampen krijgt en ruimt zo jouw zorgen van de baan.

Wat maakt Belfix zo voordelig?

    • Ten eerste kom je de prijzen op voorhand te weten. Zo verloopt alles op een correcte en transparante manier en is er achteraf geen enkele vorm van discussie mogelijk.
    • Verder gebeurt het afspraken maken volledig online.
    • Daarbovenop komt ook nog eens dat de aangeboden prijs all inclusive is. Dat houdt concreet in dat in de prijs die weergegeven wordt reeds alle kosten zijn inbegrepen, zelfs de verplaatsingskosten.

En als je een afspraak wilt maken in de avond of in het weekend, hoef je niet te vrezen dat je een toeslag aangerekend krijgt. De prijzen zijn op elk uur en elke dag van de week dezelfde.

Veronderstel even dat je je wilt beroepen op de expertise van een verwarmingsinstallateur. Dan klik je eerst aan waarvoor je hem nodig hebt (onderhoud, reparatie, installatie of andere). Nadien specifieer je verder waarover het gaat (gas, mazout, boiler,…). De basistarieven worden op voorhand berekend en weergegeven: je krijgt onze beste deal van het moment aangeboden en je kan je afspraak meteen inplannen.  Met andere woorden: de afspraak is gemaakt en het heeft je slechts 3 muisklikken moeite gekost!

In tegenstelling tot andere sites verschijnen de afspraken meteen in de agenda’s van de specialisten. Eerst moeten aanschuiven in een wachtrij alvorens de afspraak effectief te kunnen maken is bij ons niet van toepassing.

Belfix windt er geen doekjes om

Zoals je kunt merken zit je bij Belfix goed. In een mum van tijd maak je rechtstreeks afspraken met vakmannen aan betaalbare en vooraf gekende prijzen.

Scroll naar boven